Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День художника

16 жовтня 2018 року на території міста Обухів у приміщенні Районного будинку культури, що розташований за адресю м.Обухів, вул. Київська,12 відбувся культурно- мистецький захід до Дня художника.

Привітати вихованців Дитячої школи мистецтв м.Обухів завітали гості, батьки, друзі й учні музичного відділення ДШМ, які підготували музичну програму для своїх творчих колег-художників.

Свято було веселим й цікавим: ведуча разом із майбутніми художниками разом брали участь у різноманітних забавах, іграх, конкурсах, ніхто не залишився без подарунків й приємних сюрпризів.

Всі конкурси, а також конкурс на кращий етюд оцінювало поважне журі у складі радника Обухівського міського голови Чайковської Т.М., викладачів Рябченко Л.В., Меркушевої К.Д., Галузи М.В. та представників від батьків, було визначено преможця та всіх нагороджено дипломами.

Всіх учнів зі святом привітала директор ДШМ м.Обухів Косенко А.В. та вручила дипломи з нагородами за участь у різноманітних міських, обласних конкурсах, побажавши всім творчого натхнення й успіхів на творчій ниві.

А на відвідувачів чекала виставка прекрасних робіт майбутніх художників. Це і цікаві осінні пейзажі, чудові натюрморти, пленерні роботи, на яких можна було побачити рідний Обухів у різнобарвному мерехтінні осінніх сонячних днів.