Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Дорогі ветерани, учасники війни, військовослужбовці, воїни запасу, усі, хто з гордістю носить високе звання – захисник України!

14 жовтня ми маємо свято, що стало уособленим святом для усіх чоловіків, справжнє свято мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України усіх поколінь. З особливою теплотою хочеться згадати і про прекрасних жінок, які нарівні з чоловіками опанували ази військової професії, які на своїх тендітних плечах виносили усі тяготи воєн і по праву можуть називатися справжніми берегинями нашої Батьківщини.

Дозвольте від усієї душі привітати вас з Днем захисника України!

Щиро зичу вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у всіх справах, щастя, благополуччя, сили та оптимізму всім хто служив, служить чи буде служити в майбутньому, а також солдатам та офіцерам запасу. Особливі вітання та подяка тим, хто захищає наш кордон і відстоює незалежність українського народу та суверенітет нашої держави зараз. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи.

Сердечні вітання батькам та матерям солдатів та найкращі побажання міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам.

Дорогі наші захисники! Нехай ваша сила буде завжди заснована лише на любові. А мир буде аксіомою, а не винятком.

Ви наша гордість і честь!

Також прийміть теплі вітання з Днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Нехай Божа Матір, покровителька і заступниця війська козацького та народу українського оберігає нашу державу і народ, дарує мир, добро, гідне і щасливе майбутнє для усіх.

Слава Україні!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко