Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Увімкни SMS! Контролюй Пенсійний фонд!

Сучасні технології досить стрімко увірвалися у життя кожного з нас. Зараз важко уявити своє життя без досягнень технологічного прогресу.

Значний відсоток компаній, банків та споживчих мереж мають у своєму арсеналі послугу СМС-інформування, за допомогою якої значно спрощується процес взаємодії між громадянами та цими компаніями. Так, це дозволяє кожному не виходячи з дому контролювати надходження грошових коштів на рахунки і т.п.

Пенсійний фонд не залишився байдужим до можливостей, які пропонуються сьогодні на ринку електронних послуг та якими користується переважна кількість громадян. Відповідно до Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2016 р. № 672, одним із стратегічних кроків щодо забезпечення європейських стандартів функціонування та наближення послуг до їх отримувачів є послуга СМС-інформування, зокрема, стосовно розміру пенсії та її перерахунку, а для працюючих осіб доступне отримання інформації про сплату внесків та страховий стаж із 01.01.2004 року.

Підключити таку послугу Ви можете 2-ма шляхами:
1) звернувшись особисто до будь-якого територіального управління Пенсійного фонду України із оригіналами документів, що підтверджують особу та реєстраційним номером облікової картки платника податків, та заповнивши заяву, якою ви надаєте згоду на обробку персональних даних, у тому числі інформацію щодо актуального номеру Вашого мобільного телефону для інформування шляхом надсилання СМС-повідомлення;
2) для власників ЕЦП (електронного цифрового підпису) є можливість самостійної активації даної послуги через особистий кабінет на Веб-порталі електронних послуг.

Бажаючим дізнатися більше про те, як можна самостійно підключити дану послугу, рекомендуємо переглянути інструктивне відео за посиланням