Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

З початку року до Києво-Святошинської ОДПІ надійшло 6 письмових звернень

За січень – вересень 2018 до Києво – Святошинської ОДПІ поштою надійшло 3 звернення громадян та 1 звернення надійшло електронною поштою.

Порівняльний аналіз стану звернення громадян, що надійшло електронною поштою свідчить, що порушене у звернені питання стосується інформування про порядок сплати податку з доходів фізичних осіб.

Тематика письмових звернень наступна:
– прохання провести перевірку законності здійснення підприємницької діяльності та питання щодо інвестиційного прибутку (доходу) та повної компенсації втрат доходів – 4 письмових звернення.

З початку року здійснено 2 особистих прийоми за зверненням громадян. Підчас прийомів громадянами порушувались питання стосовно отримання реєстраційних документів.

Нагадуємо, що у Києво-Святошинській ОДПІ за адресою вул. Ломоносова, 34, кімната 4 (перший поверх) облаштована Приймальня громадян, де згідно затвердженого графіку в установлені дні та години проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами Києво-Святошинської ОДПІ з питань, що входять до компетенції органів ДФС.

Прийом громадян може проводитися в інших приміщеннях, визначених керівником Києво-Святошинської ОДПІ.

Попередній запис на особистий прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІ, перших заступників і заступників, керівників структурних підрозділів є обов’язковим та закінчується не пізніше ніж за 5 робочих днів до календарної дати прийому.

Запис на прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІ проводиться у разі, якщо порушене громадянином питання залишилося не вирішеним по суті після прийому посадовими особами ОДПІ.

Попередній запис на прийом здійснюється за телефонами 044-406-00-16 у понеділок – четвер з 10:00 год. до 17:00 год., у п’ятницю з 10:00 год. до 16:00 години.

Києво-Святошинська ОДПІ