Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні жителі міста Обухова

30 вересня, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Це свято люблячої та міцної сім’ї, життєвої мудрості, взаєморозуміння, досвіду та щирості, свято великої душі та великого терпіння.

Вітаємо всіх усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть найщиріші вітання та слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення! Кожна дитина, яка зростає у Вашій сім’ї, отримала найважливіше – щастя мати родину, маму й тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя.

У цей день ми повинні думати також і про тих дітей, які ще чекають на родину, котра стане для них рідною. Адже всім дітям потрібна сім’я. У жодному, навіть найкращому дитячому будинку чи школі-інтернаті дитині не буде так добре, як у сім’ї. Тому закликаємо небайдужих людей, які мають бажання та можливість усиновити дитину, звертатись до служб у справах дітей за місцем проживання. Працівники служби нададуть всю необхідну інформацію, допомогу та підтримку майбутнім батькам (м. Обухів, вул. Малишка, 6, каб. №23 та №30).

Визнаймо, усиновлення – тривалий процес із численними перешкодами, проте здолавши всі перепони, життя набуває нового сенсу, люди знаходять найважливіше – дитячу і батьківську любов. А значить у світі стає на одну щасливу родину більше.