Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Закінчення терміну дії рахунків за старими реквізитами

Увага !!! Києво-Святошинська ОДПІ нагадує, що згідно з листом Казначейства від 16.08.2018 № 36038/5 (додається) повідомляє, граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, протягом якого старі рахунки залишаються активними, закінчується 10.09.2018.

Таким чином, починаючи з 11.09.2018 кошти, які сплачуватимуться платниками податків на рахунки зі старими реквізитами не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

У зв’язку з цим, платникам податків при заповнення розрахункових документів на сплату податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів необхідно зазначати реквізити рахунків, відкритих з 02.07.2018 на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).

Реквізити діючих рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів розміщені на Веб – сторінках ДФС України, Казначейства та Головних управлінь Казначейства в областях та м.Києві.