Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА»!

Сьогодні, 3 вересня в ЗДО «Веселка» було напрочуд гамірно та урочисто. І не тільки тому, що розпочався новий навчальний рік, а ще й тому, що в цьому році заклад відзначає свій серйозний ювілей – 35 років з дня відкриття.

Якщо трошки поринути в його історію, то можемо пригадати, що спочатку заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу «Веселка» належав до відомства Київського картонно-паперового комбінату. А потім через 10 років перейшов до комунальної власності Обухівської міської ради.

У 2003 році він перетворився в школу-сад і отримав досить високу репутацію серед батьків. Його випускники мали високі показники в навчанні.

Згодом, з 2015 року заклад знову було реорганізовано в заклад дошкільної освіти.

З великою повагою та шаною хочеться згадати першу завідувачку «Веселки» Тарахкало Марію Миронівну, яка 32 роки була незмінним і талановитим керівником. І подякувати їй за почесну та сумлінну працю.

Заклад і на сьогодні несе почесне звання «Зразковий». Його традиції та надбання продовжує підтримувати молодий та перспективний керівник Осипенко Тетяна Миколаївна.

Хочу щиро привітати увесь колектив на чолі з керівником, діток та їхніх батьків з 35-літтям відкриття закладу, а також з початком нового навчально-виховного року і побажати міцного здоров’я, теплих та радісних днів, успіхів, натхнення та процвітання!

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, гомінливий сміх та любов. Нехай діткам саме таким і запам’ятається дошкільний заклад «Веселка»!