Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В „Електронному кабінеті” платник податків може переглянути інформацію про стан розрахунків з бюджетом

Головне управління ДФС у Київській області звертає увагу платників податків, що в приватній частині електронного сервісу ДФС „Електронний кабінет” у розділі «Стан розрахунків з бюджетом» міститься інформація про стан розрахунків з бюджетом. Тут платник має  доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить  інформацію по кожному виду платежу.

«Електронний кабінет» надає змогу користувачам переглянути  інформацію щодо своїх розрахунків з бюджетом, у тому числі з урахуванням філій, відокремлених підрозділів, які знаходяться на території України, а також зобов’язань по сплаті певних податків, зборів, які, відповідно до чинного законодавства України, мають сплачуватися за місцем розташування об’єктів оподаткування (наприклад, плата за землю чи податок на нерухоме майно).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням https://cabinet.sfs.gov.ua, або через офіційний веб-портал ДФС за посиланням  https://sfs.gov.ua.

Звертаємо вашу увагу, що в Електронному кабінеті функціонують дві частини: відкрита (загальнодоступна), вхід до якої здійснюється без ідентифікації користувача, та приватна. Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП).

ЕЦП платник може отримати в будь якому Акредитованому центрі сертифікації ключів. Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі «Реєстрація користувачів» за посиланням: https://acskidd.gov.ua/r_kor.

Інформація в приватній частині Електронного кабінету стосовно платника податків щодо його облікових даних, поданої звітності, стану розрахунків з бюджетом, листів, запитів, реєстрації податкових накладних та інших сервісів оновлюється в режимі реального часу.

ГУ ДФС у Київській області