Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухів – відкрите місто

У нашому місті днями підписали тристоронній меморандум про співпрацю. Отож, вже зовсім скоро, Обухів стане відкритим містом у всіх сенсах цього слово.

Задля ефективної взаємодії між владою та громадою, в понеділок, 2 липня відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Обухівською міською радою в особі міського голови Олександра Левченка, Фондом Східна Європа в особі Юрія Піскалюка та Громадською організацією Асоціація розвитку Обухівщини, яку представляв голова правління Михайло Трач. Олександр Миколайович переконаний, що проект відкрите місто в Обухові запрацює вже зовсім скоро.

Представник громадської організації сподівається на плідну співпрацю і вбачає чимало перспектив у розвитку Обухова саме завдяки цьому проекту.

У рамках проекту «Відкрите місто» вже працює чимало міст України, а це дає можливість владі чути та бачити проблеми, які турбують жителів і вирішувати їх якнайшвидше. Втім, наше місто також не пасе задніх, ще до підписання меморандуму, Обухів увійшов до 150 міст, яке використовує електронні петиції, куди може звернутися з пропозицією кожен житель.

У керманича міста великі плани, вже зараз він говорить про написання міської цільової програми «Відкрите місто», яка сприятиме покращенню комунікації.

Поки ще меморандум не підписували, Юрій Піскалюк демонстрував презентацію відкритого міста, розповів про мету, принцип взаємодії та результати, які в інших містах вже є.

У результаті, меморандум підписано, завдяки трьом сторонам. Окрім підпису підтверджують наміри співпрацювати чоловічі потиски рук. Отож, ще зовсім трішки часу й в Обухові запрацює проект «Відкрите місто», яке дасть змогу кожному жителю показати владі на її не доопрацювання у будь-якій сфері, даний проект реалізовується в он-лайн режимі та є повністю не заангажованим і неупередженим щодо кожної сторони. Опісля, всі присутні мали змогу поставити свої запитання та отримати роз’яснення як користуватися даним сайтом.

Ольга Журавська-Товмач