Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко: 110 підприємств та 1442 магазини Київщини вже долучилися до урядової ініціативи «Національний кешбек»

110 підприємств та 1442 магазини Київщини вже долучилися до урядової ініціативи «Національний кешбек». Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Національний кешбек». Ініціатива уряду, яка вже стала символом єдності та взаємної підтримки. Це можливість для нас усіх об’єднатись заради спільної мети: зростання національної економіки, створення нових робочих місць та розвитку місцевого бізнесу. А в умовах війни – все це невід’ємна складова нашої спільної перемоги», – сказав він.

Руслан Кравченко наголосив, що національна програма кешбеку на Київщині стрімко набирає популярність і кількість підприємств та магазинів, які долучаються стабільно зростає.

«Українські підприємці – круті. Купувати українське – модно. Підтримувати своїх – важливо! Споживачі теж у виграші – частину витрачених коштів від покупки отримують назад. Кожна гривня, витрачена на українські товари та послуги, повертається до нас у вигляді нових можливостей. Підтримуючи один одного, ми стаємо сильнішими та здатні подолати будь-які виклики», – сказав Руслан Кравченко.

Начальник КОВА також додав, що в рамках Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні» в Обухові та Білій Церкві створені офіси підтримки малого і мікробізнесу.

В рамках роботи офісів підприємці отримують інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки малого і мікробізнесу.