Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПРЕКРАСНА ЛЮДИНА – ПРЕКРАСНА В УСЬОМУ!

Напевно в Обухівській громаді та й за її межами мало знайдеться людей, які не знають Юрія Михайловича Побігая.

Легендарний козак Обух, безмірно талановитий співак, художній керівник, педагог, директор Міського будинку культури, а останнім часом і потужний волонтер. Усі ці слова та безліч хороших інших можна адресувати йому – великому митцю з добрим серцем та непоказною скромністю.

Нещодавно Юрій Михайлович відсвяткував свій ювілей, а вчора в Обухівському центрі культури і дозвілля він зібрав велику когорту своїх щирих друзів та прихильників його таланту на бенефісі творчості.

З вуст кожного, хто зі сцени вітав ювіляра, линули слова вдячності, захоплення та непідробної щирої поваги до цієї непересічної творчої особистості.

Юрій Михайлович має широкий доробок музичного таланту. Виконує пісні різної складності та змінює амплуа. Виховав не одну плеяду виконавців та створив чимало музичних гуртів.

Неодноразово разом зі своїми колективами представляв нашу Обухівщину на мистецьких заходах міського, обласного, всеукраїнського значення та за кордоном.

Варто згадати його плідну творчу дружбу з німецьким містом-побратимом Радебойлем, на фестивалях й святах якого, Юрій Побігай був без перебільшення мистецькою окрасою та колоритним гостем.

Вже багато років поспіль наш чудовий маестро на День міста виконує роль Козака Обуха, яка гармонійно доповнила його багатогранну особистість.

Міський будинок культури, що на Яблуневому, ожив під керівництвом Юрія Михайловича. У ньому вирує мистецьке життя, а під час повномасштабної війни та повітряних тривог й перебоїв з електроенергією, заклад став оплотом й місцем сили для усіх жителів мікрорайону.

Велику частину творчого та особистого життя Юрія Михайловича займає волонтерська діяльність. Благодійні концерти за участю його колективів та його самого збирають багато коштів для ЗСУ. І ця допомога є дуже потрібною.

Це потужна й важка праця, яка вимагає багато сил й часу, але для Юрія Побігая це не тільки громадянський обов’язок, а й вияв душевних якостей та велика любов до рідної землі.

Для нас усіх Юрій Михайлович взірець великого митця, багатогранної особистості з чеснотами добра, людяності, обов’язку та порядності.

Щиро дякуємо Вам за Ваш талант, за відчуття свята там, де Ви виконуєте пісні, за щедре серце патріота, і за чудовий ювілейний вечір, який Ви вчора подарували землякам та гостям.

Нехай криниця Вашої душі ніколи не зміліє, а життя наповнюється щоденним щастям, добром, приємними зустрічами, добрими новинами і мирним сьогоденням та майбуттям!

Творіть й надалі, надихайте кожного, хто поряд з Вами, несіть до людей віру, надію й любов.