Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПЛІДНА РОБОТА КОНСУЛЬТАТИВНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПІДТРИМКИ СИЛ ОБОРОНИ ТРИВАЄ

У середу 21 серпня 2024 року під головуванням секретаря міської ради Лариси Ільєнко відбулося чергове робоче засідання Консультативної ради з питань підтримки Сил оборони України.
З 24 членів ради були присутні 15. Таким чином кворум було дотримано.

На порядку денному стояли важливі питання про внесення змін до цільової Програми нацспротиву пов’язані з виділенням коштів для закупівлі військовими частинами необхідного обладнання у боротьбі з ворогом.

Також було надано інформацію про початок діяльності новоствореного КП “Захисник Вітчизни”, його юридичні та фінансові аспекти створення.

Представниця Обухівського управління Пенсійного фонду України в Київській області, начальник відділу обслуговування громадян Наталія Василишина детально розповіла усім присутнім про послуги, які надаються ветеранам ЗСУ Пенсійним фондом.

На засіданні презентували створення спеціалізованого розділу для ветеранів, ветеранок та їхніх сімей “Навігатор ветерана” розташованого на офіційному сайті Обухівської міської ради.
Усю довідкову інформацію для військовослужбовців, яка стосується надання соціальних послуг, виплат, пенсій, про медичне обслуговування та психологічну підготовку, можливість працевлаштування й ведення бізнесу, подання електронного звернення та інше можна знайти зручно й швидко.

Розділ дозволить військовослужбовцям та їхнім родинам дізнатися про наявні послуги й можливості, які може надати держава й громада.

Ознайомитися з цим сервісним інструментом можна за посиланням:

Навігатор ветерана