Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

До уваги ветеранів та ветеранок війни

Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна на платформі е-Ветеран.

На е-Карті ветерани та ветеранки, їхні родини, сім’ї загиблих захисників і захисниць можуть знайти послуги, що пропонує для них державою та міською владою.

Користувачі мають змогу відфільтрувати таку інформацію за:
– місцем надання послуг у областях та громадах;
– типами послуг;
– їхнім описом;
– категорією отримувачів;
– умовами надання.

На порталі представлені різні послуги: від психологічної підтримки, медичних програм, патріотичного виховання, мистецтва до всього необхідного для розвитку ветеранських об’єднань та підприємницьких ініціатив ветеранів.

Тепер усе, що потрібно ветеранам і ветеранкам, можна швидко знайти через свій смартфон або комп’ютер, зазначивши лише область або свою територіальну громаду. Е-Карта — це, в першу чергу, інструмент інформування про можливості розвитку й допомоги для ветеранів і ветеранок у їхніх громадах.

Е-Карта є “живим” інструментом, який оновлюватиметься щодня. Наразі команда Міністерства в процесі залучення обласних адміністрацій, громад, місцевих громадських організацій та бізнесу.

Коментарі