Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Цього року проводиться ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України

До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу у 3 категоріях – малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій та сюжету пісень, з якими українці йдуть до Перемоги), фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей) та пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу). Участь у конкурсі є безкоштовною.
Організатори конкурсу: Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея.
До оцінювання робіт конкурсантів залучаються: відомі митці, державні та громадські діячі, представники міжнародних організацій та провідних ЗМІ.
Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. В результаті Конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.
У 2020, 2021 та 2023 роках у Конкурсі взяла участь 23 041 робота від 13403 конкурсантів з усіх областей України та української діаспори з 39 іноземних держав. Конкурс як проєкт у 2020 році визначено кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП-100» (м. Київ) та переможцем Конкурсу «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».
Малюнок однієї з переможниць Конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.
Всю інформацію про Конкурс завантажуйте, скануючи кюар код.