Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У КРАСНІЙ СЛОБІДЦІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ

ВІЧНА ШАНА ТА НИЗЬКИЙ УКЛІН!

Сьогодні Обухівська громада провела до останнього місця спочинку свого земляка, мужнього Героя Мозгового Юрія Олексійовича.

Народився Юрій 04 лютого 1978 року в с. Красна Слобідка в родині Олексія Оврамовича та Катерини Петрівни.

Раннє дитинство він провів у рідному селі, а потім родина переїхала до Києва.

У столиці Юра отримав загальну середню освіту. З 1995 року пішов працювати до батька на будівництво. Будівельною справою займався тривалий час. Деякий час працював на різних підприємствах по господарських питаннях.

Після вторгнення росії в Україну у лютому 2022 року Юрій з братом Віталієм одразу пішли до військкомату, але до складу ЗСУ Юрій потрапив не одразу.

У лютому 2024 року Юрія мобілізували. Спочатку він потрапив до навчального центру оперативного командування “Північ” підготовки підрозділів у Черкаську обл.

Потім був дислокований на Донеччину до Покровська.

Юрій був доброю людиною, мав спокійний характер. В його особі побратими мали надійного друга, який в найтяжчі хвилини міг підставити вірне плече.

Його недовготривале життя воїна, солдата обірвалося 05 травня 2024 року під час виконання завдань з оборони Батьківщини в с. Архангельське Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття мамі Катерині Петрівні, бабусі Богомол Галині Петрівні, брату Віталію, усім рідним та близьким, друзям та побратимам воїна.

Царство Небесне Юрію!

Світла й вічна пам’ять!

Нехай добрий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться в наших вдячних серцях та пам’яті.

Коментарі