Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ ЗАХІД ЗА УЧАСТІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ

З метою підвищення рівня обізнаності громадян з питань охорони праці сьогодні у сесійній залі за ініціативи Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради відбулася досить змістовна зустріч з представниками Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

У форматі “запитання-відповідь” посадові особи Міжрегіонального управління ознайомили присутніх зі змінами у трудовому законодавстві, внесеними під час дії воєнного стану, які стосуються медичних оглядів, атестації робочих місць, а також виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатації машин та обладнання, проведення технічних оглядів, перевірки знань та інструктажів з питань охорони праці.

Особливу увагу приділили питанням зменшення рівня незадекларованої праці, попередження та запобігання виробничого травматизму, гігієни праці на підприємствах.

Для усіх присутніх, а на захід були запрошені, у першу чергу, представники комунальних установ, промислових підприємств, медичних та освітніх закладів, було корисним поспілкуватися з працівниками Державної служби з питань праці й проконсультуватися з тих чи інших проблемних питань.

Коментарі