1. Про затвердження Антикорупційної програми Обухівської міської ради Київської області, її виконавчого комітету та структурних підрозділів на 2024-2025 роки. Доповідає: Титаренко Катерина (на розгляд Комунальної, Гуманітарної, Бюджетної, Регламентної, Земельної комісій)
2. Про звіт голови тимчасової контрольної комісії Обухівської міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Обухівської міської ради. Доповідає: депутат Обухівської міської ради восьмого скликання Кіянченко Анатолій Михайлович (на розгляд Регламентної та Комунальної комісій)
3. Про внесення змін до кошторису комплексної Програми «Розумне місто» на території Обухівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Устименко Олександр Вікторович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
4. Про внесення змін до «Комплексної Програми утримання та розвитку вулиць і доріг комунальної власності населених пунктів Обухівської міської територіальної громади Київської області на 2021-2025 роки» на 2024 рік. Доповідає: Цельора Володимир Васильович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
5. Про внесення змін до кошторису та розподілу коштів на фінансування Програми з питань благоустрою на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Смиковський Андрій Леонідович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
6. Про внесення змін до кошторису Програми співфінансування робіт з реконструкції, капітального ремонту та технічного переоснащення багатоквартирних житлових будинків Обухівської міської територіальної громади на 2021 –2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
7. Про внесення змін до кошторису Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що застосовується, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво Обухівському водопровідно-каналізаційному підприємству на території Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області для населення на 2023 – 2024 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
8. Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області. Доповідає: Підлісний Сергій Борисович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
9. Про передачу матеріальних цінностей необхідних для здійснення оборонних заходів військовій частині А 7301 (135 БТрО ЗСУ) військового підрозділу Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Доповідає: Проценко Олександр Петрович (на розгляд Комунальної комісії)
10. Про передачу в оперативне управління та на баланс Територіальному центру надання соціальних послуг Обухівської міської ради Київської області матеріальних цінностей. Доповідає: Бобкова Олена Миколаївна (на розгляд Комунальної комісії)
11. Про передачу в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству Обухівської міської ради «Обухівська міська варта» матеріальних цінностей. Доповідає: Бобкова Олена Миколаївна (на розгляд Комунальної комісії)
12. Про створення комунального підприємства Обухівської міської ради «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ». Доповідає: Савенко Максим Миколайович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
13. Про надання дозволу на продовження договору оренди нежитлових приміщень для Дитячої школи мистецтв міста Обухова. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Комунальної та Гуманітарної комісій)
14. Про передачу з балансу Відділу культури виконавчого комітету Обухівської міської ради в оперативне управління та на баланс Обухівському центру культури і дозвілля Обухівської міської ради Київської області основних засобів та інших необоротних матеріальних активів. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Комунальної та Гуманітарної комісій)
15. Про передачу з балансу Відділу культури виконавчого комітету Обухівської міської ради на баланс Виконавчому комітету Обухівської міської ради Київської області основних засобів. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Комунальної та Гуманітарної комісій)
16. Про внесення змін до Статуту Обухівського водопровідно-каналізаційного підприємства та затвердження його у новій редакції. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
17. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства Обухівської міської ради «Обухівтеплотрансбуд» та затвердження його у новій редакції. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
18. Різне.