Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У МІСЬКІЙ РАДІ ВІТАЛИ ЛЮДЕЙ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ – ВОЛОНТЕРІВ

5 грудня українська та світова спільнота відзначають Міжнародний день волонтера.

Саме в цей день у сесійній залі Обухівської міської ради ми радо вітали людей з великим безкорисливим серцем – волонтерів нашої громади.

Цих різних за фахом, віком та заняттями людей об’єднує одне – бажання допомогти кожному, хто цього потребує. А надто зараз, в тяжкий для нашої країни час, час жертовної кровопролитної війни.

Завдяки невтомній, цілодобовій, часто в тяжких умовах, праці волонтерів, воїни на передовій отримують разом з необхідними речами і часточку рідного дому. Люди, які опинилися у скрутній ситуації також тримаються завдяки їхній підтримці.

Це неймовірно важка та почесна праця. Нести у цей світ добро, підставляти надійне плече, простягнути руку допомоги – все це можна сказати про наших дорогих волонтерів.

У цей знаковий для вас день хочеться щиро подякувати та вклонитися вам за добрі справи, милосердя та оптимізм, який ви сієте в душах людей.

Хай доля щедро обдаровує вас міцним здоров’ям, злагодою та благополуччям, відчуттям радості та щастя від зробленого. Ми українці, мужні, мудрі і милосердні. Саме в цьому наша нездоланна сила.

Віримо, що прийде час, коли Україна випростає свої згорьовані плечі, та з вірою й любов’ю йтиме вперед до мирного майбутнього.

Коли ми разом – ми є непереможні! Зі святом!

Коментарі