Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НАЗАВЖДИ В НАШІЙ ПАМ’ЯТІ. НИЗЬКИЙ УКЛІН ГЕРОЮ!

Біль, туга та скорбота охопили наше місто сьогодні.

Обухівська громада провела в останню путь світлу людину, чуйного сина, хорошого брата, чудового чоловіка та прекрасного батька, справжнього патріота своєї Батьківщини та мужнього воїна СПАСИБА ОЛЕГА ЄВГЕНІЙОВИЧА.

Якою ж дорогою є ціна за незалежність України. Йдуть від нас кращі з кращих.

І яким же пекучим є біль для рідних, друзів, побратимів, які втратили дорогу їм людину.

Олег не дожив 5 днів до свого 34-ліття, і так розпорядилася невблаганна доля, щоб саме на його день народження ми навіки прощалися з ним.

Спасиба Олег Євгенійович народився 22 жовтня 1989 року у селі Германівка Обухівського району Київської області.

У червні 2007 року закінчив навчання в Германівській загальноосвітній школі I – III ступенів імені братів Гетьманів.

З серпня 2007 року навчався в технікумі, де здобув професію слюсара ремонту автомобілів. З вересня 2008 року здобув освіту за спеціальністю «Менеджмент й адміністрування».

У червні 2010 року закінчив навчально-науковий центр за спеціальністю «Організація виробництва».

У лютому 2017 році закінчив Національний транспортний університет, де здобув ступінь магістра за спеціальністю “менеджмент організації й адміністрування”.

З серпня 2017 року Олег працював інспектором КП ОМР “Обухівська міська варта”.

А з серпня 2019 року він був прийнятий на службу в Державну кримінально-виконавчу службу України Міністерства юстиції України до державної установи «Київський слідчий ізолятор». Під час служби був нагороджений відзнаками за сумлінне і якісне виконання своїх службових обов’язків, а також за мужність, самовідданість та прагнення примножувати свій внесок в розвиток ДКВС України.

З першого дня повномаштабного вторгнення, не побоявшись, Олег взяв до рук зброю та пішов обороняти соборність нашої країни.

А 16 липня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

Під час служби отримав посаду командира відділення легендарних ‘’Вовків Да Вінчі’’ 67 ОМБр 27 стрілецького батальйону 3- ї роти.

17 жовтня під час виконання бойового завдання він загинув як справжній герой, врятувавши життя двох побратимів у районі населеного пункту Ямпіль Донецької області.

Він пішов з життя, але у серцях рідних, друзів та знайомих Олег залишиться мужнім, хоробрим, відважним патріотом своєї країни.

В Олега залишився маленький синочок Євгеній, дружина Анастасія, мама Юлія Василівна та брат Владислав. Найщиріші слова співчуття рідним та близьким загиблого.

Нехай добрий спомин про справжнього Героя назавжди залишиться у наших серцях, а його світла душа знайде вічний спокій поряд з Господом.

Царство Небесне!

Світла пам’ять захиснику України!

 

Коментарі