Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВ ВІДДАВ ШАНУ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!

Сьогоднішній день для обухівців став похмурим та холодним. Жителі громади провели в останню путь свого земляка, воїна гірсько-штурмового батальйону, 36-річного Олександра Бекманюка.

Бекманюк Олександр Володимирович народився 6 березня 1987 року в Обухові. Навчався в Обухівських загальноосвітніх школах 2 та 1 імені А. С. Малишка.

Він дуже рано залишився без батьків, і у зовсім юному віці йому довелося взяти на себе піклування про молодшу сестричку Віру.

Нелегка сирітська доля об’єднала цих дітей назавжди міцними стосунками, і, хоча згодом життя їх розділило, він завжди був надійним старшим братом.

Олександр рано розпочав свою трудову діяльність, працюючи на будівництві, на підприємствах нашого міста, у службі таксі.

Він мало знав любові та уваги до себе по життю, але маючи горду вдачу, відповідальний чоловічий характер, а ще – велике почуття патріотизму, у вересні 2022 року добровільно пішов захищати Україну.

Йому випала служба у штурмовому батальйоні, а отже, з початку і до кінця доля закидала його у найгарячіші точки: Донеччина, Харківщина, Запоріжжя.

Дружнім до товаришів, сміливим у бою, вимогливим до себе – таким був наш земляк Олександр Бекманюк. А ще – добрим чоловіком та лагідним батьком. Разом з дружиною Тетяною вони виховували двох дітей – доньку Альону та синочка Андрійка. Він намагався віддати їм усю ту любов, якої бракувало йому самому в дитинстві.

Високе відчуття чоловічого військового обов’язку завжди рухало Олександром: добре характеризувався по службі, був двічі поранений.

Життя солдата гірсько-штурмового батальйону 128-ї бригади Олександра Бекманюка обірвалося 14 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Новоданилівка Запорізької області під час відбиття штурмових дій противника.

Низький уклін тобі, захиснику Україну, за високий подвиг в ім’я Батьківщини!

Світла й вічна пам’ять у серцях рідних, земляків, побратимів, навіки в історії рідного краю та усієї України.

Герої ніколи не вмирають, вони оберігають нас з небес! Пам’ятаймо про це завжди.

Слава Герою! Слава Україні!

Коментарі