Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Сьогодні у селі Долина Обухівської міської громади відбулася подія, сповнена тяжкого смутку та скорботи – церемонія прощання із Захисником України, мужнім воїном та патріотом, старшим стрільцем-оператором 1 стрілецької роти військової частини А4802 Дудкою Михайлом Володимировичем.

Його життя обірвалося 16 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Біла Гора на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Михайло народився 27 листопада 1971 року в селі Долина Київської області. Тут закінчив школу. А потім отримав професію електрозварювальника у професійно-технічному училищі у місті Українці.

Після служби в армії, проживав із сім’єю в місті Києві, працював на заводі «Спецмонтажбуд».

Добряк по натурі, справедливий та чесний, майстер на всі руки, хороший брат, люблячий чоловік та батько. Він понад усе любив рідний куточок села, де пройшло дитинство, де виріс і змужнів, де рідне все до болю.

Саме тому після повномасштабного вторгнення ворога на рідну землю, Михайло, не роздумуючи, пішов добровольцем на фронт. Був зачислений в 401-й штурмовий батальйон «Північ» третьої бригади.

З травня місяця захищав нашу країну на Бахмутському напрямку. Життя воїна з позивним «Гранат» обірвалося під час виконання бойового завдання на Донеччині, де зараз точаться найзапекліші бої з ворогом.

Він віддав найдорожче – своє життя, як справжній Герой, захищаючи рідну Батьківщину. Залишилася дружина Світлана, син Антон, сестри й брат.

Залишилося стільки важливих справ, які Михайло, на жаль, вже не зможе втілити в життя. Біль і смуток неможливо передати словами.

Сьогодні тіло Героя повернулося додому, щоб знайти вічний спокій у рідній землі.

Він навіки залишиться у наших серцях. Світла пам’ять Михайлу!

Слава Герою!

Слава усім Героям, які полягли за рідну Батьківщину!

Коментарі