Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІТАЄМО «ОБУХІВСЬКУ МІСЬКУ ВАРТУ» З РІЧНИЦЕЮ ЗАСНУВАННЯ!

Зафіксувати, оцінити та допомогти – основні принципи діяльності Комунального підприємства «Обухівська міська варта», створеного 18 серпня 2017 року.

Шановні «вартові»! Найголовніше, чого ми добилися за ці шість років – це довіра наших мешканців до «Обухівської міської варти». Всі ці шість років ви стоїте на сторожі безпеки та дотримання громадського порядку, охорони майна на території громади, тісно співпрацюючи з національною поліцією. За час свого існування ви довели свою ефективність, виконуючи великий обсяг роботи на благо громади Обухова.

З перших годин повномасштабного російського вторгнення ви активно долучились до охорони об’єктів критичної інфраструктури, вели та ведете й зараз цілодобові чергування під час комендантської години, охороняєте комунальне майно та громадський порядок на вулицях міста та громади.

Прийміть щирі слова подяки за те, що згуртувавшись, робили важливу справу і продовжуєте її робити й надалі, у непростих умовах війни. Частина «вартових» увійшли до складу ЗСУ і нині перебувають на фронті, нищачи підступного ворога – російського окупанта.

Вітаємо колектив «Обухівської міської варти» з річницею, бажаємо безупинного руху до успіхів і подальшого розвитку вашому підприємству. Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів в ім’я Батьківщини.

Разом до перемоги! Слава Україні!

Коментарі