Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Сьогодні обухівська земля прийняла на вічний спочинок ще одного сина, воїна, Захисника України, молодшого сержанта Жиленка Олександра Івановича, який загинув 7 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу біля с. Берестове Бахмутського напрямку на Донеччині.

Він дуже любив Батьківщину і був відданий їй до кінця. Мав тверді переконання патріота та справжнього чоловіка, святий обов’язок якого – захищати рідну землю від ворогів.

Народився Олександр на Донеччині в м. Горлівка 29 травня 1973 року. Там пройшли його дитячі та юнацькі роки. Потім була служба в армії радіомеханіком на флоті. Напевно навіть у страшному сні Олександру не було видіння, якої тяжкої долі зазнає його шахтарський край від російських “освободителей”, і що йому доведеться ставати на захист рідної Батьківщини.

До Обухова Олександр разом з дружиною приїхали ще в далекому 2007 році. Увесь цей час він працював будівельником на різних великих підприємствах у Києві та Обухові.

Коли у лютому 2022 року росія повномасштабно вторглася в Україну, руйнуючи міста й села, вбиваючи військових та мирне населення, Олександр одразу пішов до військомату записатися добровольцем. Його взяли не одразу, а згодом, він мав військову посаду радіомеханіка.
Перед тим, як стати штурмовиком, Олександр пройшов військове навчання у Польщі. Після повернення він одразу став до лав своїх побратимів 3-го механізованого батальйону військової частини А4723.

7 серпня 2023 року в один з найпекельніших днів оборони східних рубежів на Бахмутському напрямку біля с. Берестове під час артилерійського обстрілу Жиленко Олександр отримав поранення несумісні з життям.

Світла й вічна пам’ять Захиснику України!

Щирі слова співчуття дружині Наталії, сестрі Валентині, онукам, друзям, побратимам, усім, хто знав Олександра.

Царство Небесне та вічний спокій його душі.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Коментарі