Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Київська ОДА спільно з ГО «Мрія дітей України» допомагатиме родинам наших захисників

Київська обласна державна адміністрація та ГО «Мрія дітей України» підписали меморандум про співпрацю. Відповідно до нього сторони об’єднають зусилля для отримання позитивного результату в реалізації прав дітей, які постраждали внаслідок військової агресії російської федерації.

Меморандум передбачає реалізацію спільних програм реабілітації та допомоги, які спрямовані на захист прав постраждалих від війни дітей, налагодження взаємодії органів влади з громадськими організаціями для надання всебічної допомоги.

Від обладміністрації документ підписав заступник голови КОДА Сергій Білецький. Він зазначив, що співпраця органів влади з громадськими організаціями дозволить реалізовувати комплексні програми з допомоги родинам загиблих, полонених і зниклих безвісти військовослужбовців, зокрема їхнім дітям.

«Допомагати дітям наших захисників та підтримувати їхні родини є нашою спільною справою. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо ефективно вирішувати багато проблем і надавати необхідну допомогу», – наголосив Сергій Білецький.

Коментарі