Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Усуваємо наслідки негоди на Київщині: енергетики ДТЕК вже повернули світло 57 тисячам клієнтів у 155 населених пунктах області

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі у посиленому складі усувають наслідки негоди, що пройшла по області з вечора 20 липня. На ранок 21 липня енергетики відновили роботу 70 ліній електропередачі, 1 985 трансформаторних підстанцій. Повернули світло 57 881 клієнтам у 155 населених пунктах, що були знеструмлені повністю або частково.

Ремонтні роботи тривають, щоб якомога швидше повернути світло в усі домівки мешканців Київській області.

Через грозовий фронт та пориви вітру до 15-20 м/с найбільш постраждали від негоди Вишгородський, Білоцерківський, Бучанський, Обухівський і Фастівський регіони. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі у складі 57 бригад та з залученням 68 одиниць спецтехніки працюють, щоб оперативно повертати світло в домівки клієнтів.

Станом на 9 годину ранку 21 липня залишаються ще пошкодженими 11 ліній, 81 трансформаторна підстанція. Знеструмлені 12 населених пунктів. Енергетики планують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня і перейти до точкових заявок клієнтів, якщо погодні умови не погіршуватимуться. Поки що на території Київської області погіршення погоди за прогнозами синоптиків не очікуються.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:
• офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії» – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns;
• приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
• кол-центр 38 (067/099/093) 495 70 40, стаціонарний телефон (044)4590740.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним.

Коментарі