Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області розроблено проект рішення Обухівської міської ради Київської області «Про затвердження Порядку передачі окремих об’єктів благоустрою Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області в тимчасове використання не за функціональним призначенням для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг».

Даний проект рішення розроблений з метою впорядкування розміщення на території Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг, забезпечення ефективного розвитку ярмаркової діяльності, попередження та недопущення виникнення несанкціонованої (стихійної) торгівлі, поліпшення санітарного стану, збереження об’єктів та елементів благоустрою, а також забезпечення додаткових надходжень до бюджету громади.

З метою отримання зауважень та пропозицій від мешканців громади запрошуємо всіх бажаючих долучитися до обговорення проекту рішення Обухівської міської ради Київської області «Про затвердження Порядку передачі окремих об’єктів благоустрою Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області в тимчасове використання не за функціональним призначенням для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг». Зауваження і пропозиції будуть прийматись у письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів протягом 14 днів з дня опублікування проекту рішення, а саме: з 07.12.2022 до 20.12.2022 на поштову адресу розробника: управління економіки Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області (08700, м. Обухів, вул. Малишка, 6), за електронною адресою: ekonom_obuchivmeria@ukr.net або можна залишити свій коментар на платформі електронної демократії e-dem.ua (https://consult.e-dem.ua/consultations/464).

З проектом рішення можна ознайомитися за посиланнями:
https://obcity.gov.ua/drupal/uploads/2022/12/Rishennya-V-torgivlya.docx

Коментарі