Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і назавжди залишаються вірними покликанню вчителя.

Учитель і сьогодні, у воєнний час, залишається опорою суспільства та держави. Бути учителем сьогодні – відповідально і складно. Це щоденна праця, відданість благородній меті й наповнення духовним змістом життя кожної дитини.

Вихователі, педагоги, викладачі навчають любити і поважати, знати історію рідної землі, бути патріотом України. Ваші учні зараз стали на захист рідної Батьківщини, займаються волонтерством та гідно несуть високе звання Людина, показуючи усьому світому, що ми мужній, вільний, справедливий народ – українці.

У своїй громаді ми маємо усі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта в Обухівській міській територіальній громаді постійно розвивається та має високий рівень.

Велика вдячність і шана вам за велику, благородну справу – виховання підростаючого покоління.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти.

Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Слова вдячності педагогічним колективам нашої громади та їхнім керівникам за допомогу військовим у складний воєнний час, за організацію гуманітарної допомоги переселенцям, за якісну підготовку до нового навчального року тимчасових укриттів в освітніх закладах. Щиро дякуємо вам!

Шановні освітяни! Бажаю, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива врожаїться новими талантами, а слово вчителя буде завжди найглибшою криницею мудрості, добра і любові. Нехай завжди вас зігріває пошана ваших учнів та їхніх батьків.

Творчого натхнення, міцного здоров’я, благополуччя в родинах, миру та перемоги нашій Україні!

З ПОВАГОЮ ОБУХІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
ОЛЕКСАНДР ЛЕВЧЕНКО.

Коментарі