Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НИЗЬКО СХИЛЯЄМО ГОЛОВИ ПЕРЕД СВІТЛОЮ ПАМ’ЯТТЮ ГЕРОЯ

В Обухові на мікрорайоні Яблуневому 9 червня 2022 року громада провела в останню путь воїна 72-го механізованого батальйону Рогозу Ігоря Володимировича, який помер 3 червня 2022 року від вогнепальних поранень у лікарні на Донеччині.

Нарешті він повернувся додому з кровопролитної війни, але, на жаль, для того, щоб спочити навіки в рідній землі.

Народився Ігор 12 листопада 1974 року у нашому місті Обухові в мікрорайоні, що нині носить назву Яблуневий.

У 1982 році пішов до першого класу Обухівської школи № 4.

Після завершення 8 класів, у 1990 році вступив в СПТУ-2 м. Українка на електрика-монтажника.

У 1993-1995 рр. проходив строкову службу в Збройних Силах України.

Після служби в армії, здобув ще одну спеціальність – муляра, закінчивши Білоцерківське ПТУ-13.

У 1997 році Ігор почав працювати на Обухівському заводі пористих виробів пропарювальником цеху. Пропрацював на заводі до 2011 року.

З 2013 року по 2021 працював на різних приватних підприємствах.

Починаючи з 2014 року, брав участь у антитерористичній операції на сході країни. Мав державні нагороди: медаль «Учасник АТО» та медаль «За участь в антитерористичній операції».

З перших днів російсько-української війни, не вагаючись, Ігор став у військовий стрій своїх побратимів легендарного 72-го батальйону. Загинув як справжній Герой, захищаючи рідну Батьківщину.

Велике горе спіткало рідних загиблого, адже вони втратили дорогу їм людину. Щирі слова співчуття висловлюємо мамі Валентині Василівні, сестрі Яніні Володимирівні, брату Олександру Володимировичу, сину Владиславу, племінникам, усім, хто знав та поважав Ігоря.

Обухівщина вкотре осиротіла. Йдуть з життя кращі з кращих: патріоти, мужні та відважні захисники. Таким був Ігор Рогоза. Таким ми його запам’ятаємо назавжди.

Світла пам’ять Герою! Герої не вмирають!

Коментарі