Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВЕБІНАР – СУЧАСНА ФОРМА СПІЛКУВАННЯ З ШУКАЧАМИ РОБОТИ

#служба_зайнятості #КОЦЗ #Обухівська_МРФ_КОЦЗ

Карантин змінив формат діяльності служби зайнятості. Профінформаційні заходи та профорієнтаційне консультування на даний час проводяться в онлайн-форматі.

Сьогодні в #Обухівській_міськрайонній_філії #Київського_обласного_центру_зайнятості відбувся черговий інформаційний Skype-вебінар із загальних питань зайнятості.

Профконсультант Наталія Дудар ознайомила учасників вебінару з послугами служби зайнятості, станом ринку праці, поінформувала про особливості роботи служби зайнятості в дистанційному режимі, розповіла про порядок призначення допомоги по безробіттю в період карантину.

Безробітним було презентовано електоронні сервіси служби зайнятості. Запропоновано скористатися:
🔹сайтом Державної служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/);
🔹 освітнім порталом Державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/), який містить онлайн-курси, семінари, які подаються у відео-форматі;
🔹онлайн-платформами «Моя професія: консультаційна мережа» (https://myprofession.com.ua/) та
🔹Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості (http://profi.dcz.gov.ua/), де кожен бажаючий може пройти тестування та визначити власні здібності та нахили до певних видів діяльності.

По завершенню вебінару учасники мали можливість індивідуально проконсультуватися з фахівцем та отримати відповіді на питання.

Коментарі