Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Повідомляємо, що Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області розроблено проекти регуляторних актів, а саме: «Про затвердження Положення про організацію та проведення ярмарків на території населених пунктів Обухівської міської територіальної громади Київської області» та «Про затвердження Положення про порядок поховання та надання ритуальних послуг на території Обухівської міської територіальної громади Київської області».

З метою одержання зауважень та пропозицій від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно – дорадчих органів, представниками Виконавчого комітету Обухівської міської ради 16.11.2021 о 15-00 годині в приміщенні Обухівської міської ради (вулиця Київська, 10, кабінет №2) планується проведення громадського обговорення зазначених проектів регуляторних актів. Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення.

Зі змістом проектів рішень та відповідних аналізів регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Обухівської міської ради Київської області в розділі «Регуляторна політика». Крім того, пропозиції та зауваження до проектів зазначених актів, можна подавати у письмовому вигляді за електронною адресою: ekonom_obuchivmeria@ukr.net протягом місяця з дня їх оприлюднення.

Управління економіки
Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області

 

Коментарі