Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОГОЛОШЕННЯ!

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Обухівське водопровідно-каналізаційне підприємство публікує на веб-сайті https://ovkp.com.ua/, https://obcity.gov.ua/ у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КП «Обухівводоканал» , для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення:
Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та/або послуг з централізованого водовідведення;
Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та/або послуг з централізованого водовідведення з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків.

Зауваження та пропозиції щодо зазначених договорів просимо направляти до Обухівського водопровідно-каналізаційного підприємства на поштову адресу: 08702, м.Обухів, а/с 50 або на електронну адресу: voda_obuhov@ukr.net протягом місяця з дня оприлюднення.

Коментарі