Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника

Вакансія:
– провідний спеціаліст (координатор – архіваріус) сектору обробки документів на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

Кваліфікаційні вимоги:
– провідний спеціаліст (координатор – архіваріус) сектору обробки документів на період відпустки для догляду за дитино до досягнення нею трирічного віку основного працівника – повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, бакалавра або магістра.
– Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року, чи стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі в інших сферах управління не менше 2 років (для провідних спеціалістів).

За довідками звертатись: м. Обухів, вул. Каштанова, 13, корпус, 1; служба кадрового забезпечення управління соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради.
Телефон: (04572)6-42-05, (044)520-94-47

Коментарі