Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

У першу неділю вересня в Україні традиційно відзначають День підприємця.

Я щиро вітаю вас з вашим професійним святом!

Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива.

Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для підприємців. Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Підприємці великого, середнього та малого бізнесу нашої територіальної громади – це рішучі, ініціативні люди, які за різних часів та обставин розпочали свою справу, а нині досягли значних результатів. Кількість їх зросла, адже до нас приєдналося багато населених пунктів, на території яких працює чимало різних приватних господарств. І це чудово, коли розширюються межі бізнесу та з’являються нові можливості, нові напрямки діяльності, а отже зростає добробут громади в цілому.

Висловлюю вам подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий професіоналізм та ініціативність.

У цей святковий день хочу побажати вам міцного здоров’я, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою та успішною.

Миру, добробуту, злагоди вам та вашим родинам, здійснення усіх мрій і задумів!

З повагою, Обухівський міський голова
Олександр Левченко

Коментарі