Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДЕЛЕГАЦІЯ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ХРЕЩЕННЯ РУСІ

28 липня в Україні відзначається державне свято – День хрещення Київської Русі-України. Ця дата обрана не випадково, адже саме цього дня Православна Церква вшановує пам’ять Святого Рівноапостольного князя Володимира, хрестителя Київської Русі.

Хрещення Русі Володимиром відбулося 988 року в Києві. Ця подія стала визначною не тільки в історії нашої Церкви, але й в історії українського народу.

24 липня в Копачеві, у славнозвісному архітектурно- розважальному комплексі «Парк Київська Русь» відбулося грандіозне святкування присвячене цій великій події.

У рамках заходу усі райони та громади Київщини представляли свої надбання і досягнення. Наша Обухівська міська територіальна громада також долучилася до цього святкового дійства. Майстри народного мистецтва представили свої вироби та проводили для усіх охочих майстер-класи.

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері, у якій яскравим калейдоскопом для гостей були смачні пригощання, веселі розваги, виступи творчих колективів з усіх куточків Київщини.

Ми – українці, єдині в своїй вірі, традиціях та любові до рідної землі. І такі свята є тому підтвердженням.

Коментарі