Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вебінар у Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Сьогодні, 06 липня 2021 року в Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся вебінар на тему: «Можливості та переваги електронних сервісів».

У заході взяли участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис ГЕРГІ та начальник Миронівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Олег СКОЛОТА.

Під час роботи Денис ГЕРГІ докладно інформував учасників про електронні сервіси ДПС, які забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. Також зазначив, що податкові новини та іншу корисну інформацію платники можуть знайти на офіційній сторінці ДПС у соціальній мережі Facebook та на Telegram-каналі.

Начальник інспекції Олег СКОЛОТА більш детально розповів про новий електронний сервіс «InfoTAX», та його можливості, пояснив учасникам вебінару, як отримати електронний цифровий підпис, як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову, дізнатися про майнові податки та як сплатити їх онлайн.

Відповідаючи на питання платників податків, начальник ДПІ надав практичні рекомендації щодо використання програмного забезпечення, та закликав платників податків використовувати безконтактний метод звітування.

Коментарі