Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вебінар щодо новацій в застосуванні РРО/ПРРО відбувся у Богуславській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Податківці Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області провели вебінар, де розповіли учасникам про новації в застосуванні РРО/ПРРО підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр МАЗУРЕНКО та начальник Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Вікторія ПІДОПРИГОРА.

Учасників вебінару інформували про вимоги щодо застосування РРО у 2021 році та про розширення сфери їх застосування з 01 січня 2022 року.

Зокрема, Олександр МАЗУРЕНКО звернув увагу на те, що використання програмних реєстраторів розрахункових операцій мають переваги перед класичними, а саме:

швидка та зручна реєстрація ПРРО через Електронний кабінет;
можливість використання режиму «офлайн»;
за допомогою різних гаджетів (програмне забезпечення можна завантажити на смартфон, планшет, комп’ютер тощо);
електронні чеки замість паперових;
відсутність необхідності ведення книг обліку розрахункових операцій.

Під час заходу Вікторія ПІДОПРИГОРА зазначила, що програмне забезпечення для програмного реєстратора розрахункових операцій може бути одночасно встановлено на будь-яку кількість пристроїв, але використовувати один ПРРО можна тільки на одному пристрої і тільки одним касиром.

Під час спілкування з громадянами та суб’єктами господарювання, які долучились до вебінару, надано докладні роз’яснення актуальних питань від платників податків щодо порядку реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій та його використання.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast та підписуйтеся на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.
Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot .

Богуславська ДПІ

Коментарі