Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Конкурс на заміщення вакантних посад відділу культури, національностей та релігій

24/05/2021

Відділ культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради повідомляє про результати проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури, конкурс на які оголошено 12 квітня 2021 року

Конкурсною комісією з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею ім. Ю.Домотенка, згідно протоколу № 2 від 15.05.2021 року, прийнято рішення про визнання Федоряченко Наталії Володимирівни переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Обухівський краєзнавчий музей імені Юрія Домотенка».

Конкурсною комісією з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівської центральної публічної бібліотеки, згідно протоколу № 1 від 21.05.2021 року, прийнято рішення про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Обухівська центральна публічна бібліотека».


20/05/2021

Конкурс на заміщення посади директора Обухівського краєзнавчого музею імені Юрія Домотенка


19/05/2021

Відділ культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради повідомляє про час та місце проведення першого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівської центральної публічної бібліотеки, конкурс на яку оголошено 12 квітня 2021 року

Перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівської центральної публічної бібліотеки відбудеться 21 травня 2021 року о 14.00 год. у приміщенні Обухівської міської ради (м. Обухів, вул. Київська, 10, зала засідань № 2, перший поверх), на якому відбудеться розгляд документів, поданих кандидатами на участь у конкурсному доборі.


18/05/2021

Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника закладу культури, що належить до сфери управління відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради

Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури, що належать до сфери управління відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області


14/05/2021

СКЛАД
комісії щодо добору кандидатур на заміщення посади директора
Обухівського краєзнавчого музею ім. Ю. Домотенка

Побігай
Юрій Михайлович
директор Обухівського міського Будинку культури (за поданням органу управління)
Косенко
Анна Володимирівна
директор дитячої школи мистецтв
м. Обухова (за поданням органу управління)
Мартинюк
Людмила Вікторівна
начальник відділу культури управління гуманітарного розвитку Української міської ради (за поданням органу управління)
Шафаренко
Анатолій Миколайович
член Національної спілки краєзнавців України, дійсний член академії по відділенню «Культура та мистецтво» з присвоєнням звання «Академіка», доктор історичних наук (за поданням трудового колективу)
Мазькова
Тетяна Миколаївна
старший науковий співробітник науково-дослідного відділу «Інститут «Свята Софія» Національного заповідника «Софія Київська» (за поданням трудового колективу)
Конвалюк
Наталія Вікторівна
виконуюча обов’язки директора Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний археологічний музей» (за поданням трудового колективу)
Павленко
Андрій Миколайович
член громадської організації «Мистецький курінь» (за поданням громадської організації)
Орехова
Дарина Володимирівна
член громадської організації «Мистецький курінь» (за поданням громадської організації)
Чаплінська
Світлана Анатоліївна
член громадської організації «Творча спадщина» (за поданням громадської організації)

 

СКЛАД
комісії щодо добору кандидатур на заміщення посади директора
Обухівської центральної публічної бібліотеки

Побігай
Юрій Михайлович
директор Обухівського міського Будинку культури (за поданням органу управління)
Кобилінська
Людмила Іванівна
пенсіонерка, колишній директор Обухівської центральної районної бібліотеки (за поданням органу управління)
Кириленко
Любов Василівна
бібліотекар Обухівської міської бібліотеки мікрорайону Піщана (за поданням органу управління)
Сорока
Галина Йосипівна
Директор Київської обласної бібліотеки для юнацтва (за поданням трудового колективу)
Третьякова
Тамара Дмитрівна
пенсіонерка, колишній працівник Обухівської центральної районної біблітеки, голова ради ветеранів Обухівського району (за поданням трудового колективу)
Левченко Олена Миколаївна виконуюча обов’язки начальника відділу координації роботи у сфері освіти, культури та спорту Обухівської районної державної адміністрації Київської області музей» (за поданням трудового колективу)

13/05/2021

Відділ культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради повідомляє про час та місце проведення першого та другого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею ім. Ю. Домотенка, конкурс на яку оголошено 12 квітня 2021 року

Перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею ім. Ю.Домотенка відбудеться 14 травня 2021 року о 14:00 год. у приміщенні Обухівської міської ради (м. Обухів, вул. Київська, 10, зала № 2, перший поверх), на якому відбудеться розгляд документів, поданих кандидатами на участь у конкурсному доборі.

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею ім. Ю.Домотенка відбудеться 15 травня 2021 року о 09:00 год. у приміщенні Обухівської міської ради (м. Обухів, вул. Київська, 10, сесійна зала, другий поверх), на якому відбудеться співбесіда з кандидатами, під час якої будуть заслухані публічні презентації проєктів програм розвитку музею на один і п’ять років.


13/05/2021

Жеребкування щодо відбору кандидатів до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею імені Юрія Домотенка


13/05/2021

Відділ культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради повідомляє про проведення жеребкування щодо відбору кандидатів до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Обухівського краєзнавчого музею імені Юрія Домотенка.

Жеребкування буде проведено в приміщенні Обухівської міської ради
(м. Обухів, вул. Київська, 10, зала № 2, перший поверх) 13.05.2021 року о 14.00 годині.


13/05/2021

Перелік кандидатів конкурсного добору на вакантні посади керівників закладів культури

Обухівський краєзнавчий музей імені Юрія Домотенка

1. Карасьов Михайло Володимирович,
директор Дерев’янської гімназії Обухівської міської ради Київської області,
Дата народження 19.06.1949 р.
Освіта вища, Полтавський педагогічний інститут ім. Короленка, 1975 р., вчитель історії і суспільствознавства.

2. Артюшенко Олена Василівна,
старший науковий співробітник Обухівського музею-садиби А.Малишка,
Дата народження 02.08.1957 р.
Освіта вища, Київський державний університет ім.Т.Г.Шевченка, 1979 р., журналіст.

3. Федоряченко Наталія Володимирівна,
науковий співробітник Обухівського краєзнавчого музею імені Юрія Домотенка, тимчасово виконуюча обов’язки директора музею.
Дата народження 01.10.1973 р.
Освіта вища, Київський політехнічний інститут, 1999 р., хімік-технолог;
Київський національний університет культури і мистецтв, 2015 р., музейна справа та охорона пам’яток історії та культури, історик-музеєзнавець, експерт з культурних цінностей.

Обухівська центральна публічна бібліотека

1. Яцун Ярина Володимирівна,
тимчасово не працює.
Дата народження 11.07.1978 р.
Освіта вища, Рівненський Національний університет водного господарства та природокористування, 2020 р., технік-будівельник.

Документи:


01/04/2021

ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ ТА РЕЛІГІЙ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРСИ НА
ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

1.     ДИРЕКТОРА ОБУХІВСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ.

2. ДИРЕКТОРА ОБУХІВСЬКОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ ІМЕНІ ЮРІЯ ДОМОТЕНКА.

Загальні вимоги до кандидатів:

– вища освіта відповідного професійного спрямування;
– стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
– володіння державною мовою;
– володіння основними навичками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами;
– здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Читати детальніше

Коментарі