Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Онлайн засідання «круглого столу» щодо використання електронних сервісів ДПС відбулось в Обухівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

20 квітня 2021 року в Обухівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області у режимі онлайн зв’язку відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Електронні сервіси ДПС – на допомогу платникам податків».

У заході взяли участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис ГЕРГІ та заступник начальника Обухівської ДПІ Оксана ЧЕРНЕНЬКА.

Під час роботи Денис ГЕРГІ докладно інформував учасників засідання про використання електронних сервісів ДПС. Наголосив, що в період карантинних обмежень використання електронних сервісів, запроваджених ДПС, набувають все більшої популярності серед платників, а в майбутньому ДПС перейде виключно до надання онлайн сервісів платникам податків.

Заступник начальника Обухівської ДПІ Оксана ЧЕРНЕНЬКА довела до присутніх, що крім надання сервісних послуг платникам через Електронний кабінет, такі послуги надає портал «Дія». Інтеграція з порталом «Дія» – один з пріоритетів для податкової, який дійсно забезпечує прозорість, простоту та зручність надання державних послуг громадянам та бізнесу онлайн. Також, заступник начальника, відповідаючи на питання платників податків, надала практичні рекомендації щодо застосування електронних сервісів.

Ще раз порекомендувала платникам і надалі утримуватися від відвідування Центрів обслуговування платників без нагальної потреби, особливо, якщо проблему можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі