Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Кампанія декларування: у Броварській ДПІ відбувся тренінг щодо користування електронним сервісами ДПС

Сьогодні, 9 лютого, фахівці Броварської ДПІ розповідали платникам податків про переваги користування електронними сервісами.

Під час тренінгу податківці продемонстрували, як отримати кваліфікований електронний підпис режимі on-line через Privat24. Після цього у приватній частині Електронного кабінету платника допомогли сформувати декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік та детально пояснили, як заповнити декларацію для отримання податкової знижки на навчання.

Крім того, податківці розповіли про інші можливості для громадян роботи в Електронному кабінеті: подання заяв до Державного реєстру фізичних осіб при зміні місця реєстрації громадянина України, прізвища, довідки про джерела отриманих доходів, отримання інформації про нарахування майнових податків, отримання РНОКПП для дитини, якій ще не виповнилося 14 років, тощо.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast
Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot
Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі