Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення щодо оприлюднення проєкту Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

На виконання вимог п.4 ст. 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради 20.11.2020 року розміщено проєкт Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 рокита Звіт про СЕО.

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується та стислий вигляд його змісту.

Комплексна програма охорони навколишнього природного середовища реалізує системний підхід до формування та реалізації екологічної політики як складової сталого (збалансованого) розвитку з урахуванням характерних для ОТГсоціально-економічних умов та екологічних проблем.

Основна мета розроблення Програми – відображення проблем, для розв’язання яких планується провести комплекс заходів щодо покращення санітарно-технічного та візуального стану території міської громади, та реалізація заходів, спрямованих на відновлення, належне утримання та раціональне використання території міської громади, охорону та організацію упорядкування об’єктів благоустрою з урахуванням особливостей їх використання.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Обухівська міська рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури.

Громадське обговорення проекту Програми та Звіту про СЕО проводиться у період з 20.11.2020 по 19.12.2020 року включно.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо).

Шляхом надання письмових зауважень та пропозицій (пропозиції та зауваження подані після встановленого строку громадського обговорення не розглядаються). Письмові пропозиції подаються: фізичними особами – із зазначенням ПІБ, місця проживання, і з особистим підписом; юридичними особами – із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не розглядаються.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення).

З урахуванням карантинних заходів громадські слухання не передбачені.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитись з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, в тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується проекту документа державного планування.

З проєктом Програми та Звітом СЕО можна ознайомитись на офіційному сайті Обухівської міської ради https://obcity.gov.ua та у земельному відділі виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області за адресою: 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, буд. 10.

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій.

Зауваження і пропозиції подавати до виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області за адресою: 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, буд. 10 або на електронну поштову скриньку: vykonkom@obcity.gov.ua до 19.12.2020 р. включно.

г) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування.

З екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення можна ознайомитись у Департаменті екології та природних ресурсів Київської ОДА (01004, м. Київ, вул. Басейна, 1/2а) та у Департаменті охорони здоров’я Київської ОДА (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45).

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку комплексної програми охорони навколишнього природнього середовища на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки

Комплексна програма охорони навколишнього природного середовища на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки

Перелік заходів і завдань Програми

Коментарі