Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Електронні сервіси ДПС

Обухівська ДПІ Головного управління ДПС у Київській області нагадує, що використання сучасних інформаційних технологій та електронних сервісів ДПС України дозволяє платникам своєчасно формувати та подавати звітність без відвідування контролюючих органів, сплачувати податкові зобов’язання, оперативно отримувати адміністративні послуги та інформацію щодо змін у податковому законодавстві.

Так, інформацію щодо сплати податків та зборів можна отримати в меню «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету, тут же міститься інформація про реквізити бюджетних рахунків на поточну дату. У розділі «Облікові дані платника» відображаються дані про всі рахунки самозайнятої особи відкриті у банках та інших фінансових установах.

Також, у приватній частині Електронного кабінету платники податків мають змогу в електронному вигляді надіслати лист (запит, звернення, тощо) до відповідного органу ДПС. Листування здійснюється за допомогою меню «Листування з ДПС» у форматі рdf.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://саbіnеt.tах.gov.ua/, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Для зручності платників податків, податкова служба створила серію відеоуроків, які роз’яснюють правила використання та порядок застосування електронних сервісів.

Переглянути можна на офіційному вебпорталі ДПС України за посилання https://tax.gov.ua, банер «Відеосюжети».

Наголошуємо, що електронні сервіси ДПС забезпечують змогу платникам податків не відвідуючи податкові органи, здійснити всі необхідні процедури!

Обухівська ДПІ

Коментарі