Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЩИРІ ВІТАННЯ ФЛАГМАНУ ЦЕЛЮЛОЗНО-ПАПЕРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ ТА ЗА ЇЇ МЕЖАМИ – КИЇВСЬКОМУ КАРТОННО-ПАПЕРОВОМУ КОМБІНАТУ!

Шановні працівники та ветерани Київського картонно-паперового комбінату!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!

Целюлозно–паперова галузь на сьогодні займає вагоме місце в промисловості Київщини та країни в цілому. ККПК динамічно розвивається, нарощуючи обсяги виробництва продукції, завдяки практичному застосуванню останніх досягнень науки і техніки, у тому числі енергозберігаючих заходів, підвищення конкурентоспроможності продукції та розширення ринків її збуту.

Продукція підприємства з кожним роком займає все більший сегмент на вітчизняному ринку та успішно реалізується за кордоном.

В житті нашої Обухівської громади підприємство ККПК відіграє ключову роль та є найбільшим платником податків, які наповнюють місцевий бюджет. Вже багато років поспіль міська влада та підприємство крокують у тісній та плідній співпраці, досягаючи вершин успіху та вирішуючи важливі питання розвитку громади.

Ми пишаємося тим, що можемо назвати вас друзями та однодумцями.

Ваші ініціатива, наполегливість, професіоналізм та трудові успіхи дуже потрібні громаді та державі. Дякуємо за взаєморозуміння та підтримку.

У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам здоров’я, життєвої наснаги, достатку, впевненості у кращому майбутньому, родинного тепла, стабільності та процвітання!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі