Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Масовий профорієнтаційний захід для випускників 6 академічних ліцеїв міста Обухова

В рамках профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю 04 березня 2020 року фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за сприяння управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради та ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» провели масовий профорієнтаційний захід для випускників 6 академічних ліцеїв міста Обухова. Цільова аудиторія зібрала 370 учнів, перед якими стоїть нелегка задача вибору майбутньої професії.

Метою заходу було проінформувати випускників про особливості вступної кампанії 2020 року. Зокрема, було презентовано Інженерно-хімічний факультет, який готує висококваліфікованих фахівців для целюлозно-паперової галузі.

Романія Черьопкіна – викладач кафедри екології та технології рослинних полімерів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» наголосила, що випускники кафедри мають необхідні теоретичні та практичні навички технологій виробництва целюлози, паперу та картону, переробки макулатури та гофровиробництва, які вони мають змогу застосувати на одному з найбільших в України підприємств, яке виготовляє вироби з целюлози – ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», який розташований саме на території Обухова.

Коментарі