Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ТОВ «Ренус Ревайвел» запрошує на роботу

22 лютого 2019 року фахівцями Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості організовано і проведено міні–ярмарку вакансій з метою забезпечення кадрових потреб ТОВ «Ренус Ревайвел».

ТОВ «Ренус Ревайвел» – підприємство з іноземними інвестиціями, основним видом діяльності якого є логістика та надання в аренду складських приміщень. Предстанник підприємства – менеджер з персоналу Тетяна Ткаченя – презентувала присутнім підприємство, охарактеризувавши основні напрямки його діяльності, розповіла про умови праці, вимоги до працівників, рівень заробітної плати та можливості кар’єрного росту.

Підприємство пропонує роботу фахівцям з продажу та фахівцям з транспортних перевезень, в тому числі міжнародних. Також запрошує на роботу адміністратора офісу.

У заході прийняли участь 13 шукачів роботи. Більшість з них зацікавились пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.

Сподіваємось, що проведений захід неодмінно принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і особам, які шукають роботу.

 

Коментарі