Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

РЕАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ ЗНАЙТИ ДЛЯ СЕБЕ УЛЮБЛЕНУ СПРАВУ

Саме так можна охарактеризувати подію, що відбулася 29 жовтня 2018 року о 10.00 год. в РЦКіД, для школярів 14-18 років міста Обухова.

Це було відкриття безкоштовного Марафону професій для молоді «# BE_PROFI».

Протягом п’яти днів – з 29.10 по 2.11 – усі учасники марафону побувають в п’яти престижних компаніях та познайомляться з п’ятьма найактуальнішими професіями.

Поряд з ними будуть професіонали-спікери, які готові ділитися своїми секретами успіху.

Організатори марафону підготували програму, яка сформує у молоді знання та уміння, що допоможуть зробити впевнений старт у професії вже сьогодні.

Кожен учасник отримає персональні рекомендації фахівців та психологів щодо вибору професії, планування кар’єрного шляху та особистого розвитку.

Учасники відвідають та познайомляться з роботою таких компаній як «Infopulse» (ІТ-компанія), Райффайзен Банк Аваль (м. Київ), а також завітають до Верховної Ради України.

Проф-тренінги, кейси та практичні заняття пройдуть за такими напрямками:
1 день (29 жовтня) – «Маркетинг»
2 день (30 жовтня) – «IT напрямок»
3 день (31 жовтня) – «Фінанси»
4 день (1 листопада) – «Юридичний напрямок»
5 день (2 листопада) – «Підприємницька діяльність»

Авторитетні професіонали своєї справи Надія Руденко – організатор фестивалів (СЕО агентства «Ніде Яблуку Впасти» і школи «Тренер – Super Star»), Софія Рожко – засновник the BODY school, сертифікований тренер з харчування, нутріціолог та Олександр Тиханський – суддя Обухівського районного суду Київської області проведуть для школярів незабутні зустрічі.

КОМАНДА ОРГАНІЗАТОРІВ МАРАФОНУ #BE_PROFI:

Світлана Коширенкова – організатор проекту марафон професій #Be_profi, керівник СПК «Хамелеон», психолог, викладач психології, організатор освітніх проектів.

Руслан Трегуб – громадський активіст, волонтер, в.о. начальника центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки місто Обухів.

Наталія Савченко – асистент організатора проекту марафон професій #Be_profi, редактор.