Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь в ІІІ ФОРУМІ «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» , що відбудеться 📌 16–17 жовтня 2025 року в НУХТ.

Зустрічі стейкхолдерів в пріоритетній сфері смарт-спеціалізації Київської області “Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостям проводяться з 2023 року двічі на рік – навесні та восени (детально про минулі заходи – на інвестпорталі КОДА: https://investkyivregion.gov.ua/pro-oblast/promyslovyj-potentsial/vyrobnytstvo-innovatsijnykh-kharchovykh-produktiv-z-vdoskonalenymy-spozhyvchymy-iakostiamy-funktsionalna-izha/ ).

Традиційно, частиною заходу є виставка продукції локальних та крафтових виробників, на яку ми залучаємо виробників Київщини. Зазвичай, вона викликає ажіотажний настрій у підприємців, науковців, викладачів університетів та студентів. Разом з industry visit – виїздом на підприємства Київщини наступного дня для ознайомлення з виробництвом та дегустацією, – захід залишає незабутні враження.

В травні 2025 року учасники заходу мали можливість відвідати підприємства Київщини: ТОВ-СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ РИБОВОДНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ОСЕТР” (м.Українка), виробник чорної ікри в Україні, https://ua.osetr.co/ та ТОВ “АКВА СИСТЕМ ОРГАНІК”, м. Васильків, https://aquafarm.com.ua/. Інформацію з відео- і фоторепортажами ми висвітлювали на сторінках у Facebook.

Також, на виставці у травні представляла свої сири Ферма-агросадиба «Ясна», що знаходиться поблизу Обухова. В минулі вихідні в Мистецькому арсеналі проходив конкурс Procheese Awards 2025 і сир «Повня» від Ферми-агросадиби«Ясна» виборов Гран прі (головну нагороду) серед 81 сиру, представлених виробниками на конкурс. І цього разу на Форумі молодий сировар Дана Сєрьогіна представить свої сири, вже як визнаний сировар!

Постійним учасником виставок є підприємець з с. Саливонки з Гребінківської ТГ, що виготовляє крафтові соуси ТМ “Витребеньки”. Завжди висвітлює свою участь у наших заходах в мережі Інтернет, долучається до заходів НУХТ, залучає науковців до вдосконалення технології виготовлення своїх соусів – науковці Інституту мікробіології приїздили для консультування в його господарство.

Ми знову залучаємо локальних та крафтових виробників продукції, які можуть та хочуть презентувати себе як підприємців та представити свою продукцію на імпровізованій виставці (це не комерційний захід, а тому безкоштовний). Кожному учаснику виставки в холі університету буде надано стіл та стілець (можна взяти з собою невелику вітрину для демонстрації продукції). Викладачі НУХТ (за що їм велика вдячність) в день заходу зустрічають та супроводжують підприємців. Продукцію можна привезти напередодні і вона буде закрита на зберігання до початку виставки.

Вже погодили участь у виставці підприємства харчової та косметичної галузей з Броварської, Пірнівської громад тощо. Ми запросили на захід представників торгових мереж АШАН та АТБ, МХП, представників польської організації.

Участь у виставці та конференції – безкоштовна і є гарною нагодою просування локального бізнесу, спілкування з науковцями, налагодження партнерств, знайомств з інноваційними технологіями та продуктами. А головне – зустрічі з цікавим людьми “без краваток”.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/Kf28NXqco8onYKCQ8
📄 Програма форуму: https://drive.google.com/file/d/1ZU5opEhliwWbblL6w_GINQK0ABK7G0hz/view?usp=sharing

Матеріали: