Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

МИ ВДЯЧНІ ВОЇНАМ, ЯКІ НАДІЙНИМ ЩИТОМ БОРОНЯТЬ УКРАЇНУ ВІД ВОРОГА

У складі 44-ї окремої механізованої бригади проходять службу військовослужбовці призвані по мобілізації, які є мешканцями Обухівської громади.

За поданням командування військової частини одними з найвідданіших справі захисту Батьківщини військовослужбовців з даної бригади є солдати Духно Владислав Валентинович, Гарбар Микола Миколайович, Бахмацький Дмитро Олександрович та старший солдат Чистяков Святослав Сергійович.

Виконуючи свій службовий обов’язок на Куп’янському напрямі Харківської області, вони неодноразово брали участь у відбитті штурмів противника, стійко обороняючи свою позицію та не допустивши його просування вглиб району оборони свого підрозділу.

Окрім того, не побоявшись активних ворожих обстрілів, виходили разом із іншими військовослужбовцями на допомогу пораненим бійцям, що сприяло вчасній евакуації з поля бою.

Своєю самовідданістю військовій службі та патріотичною позицією вони є взірцями воїнів сучасної України.

Ми пишаємося нашими земляками, які стали надійним щитом у боротьбі з російським окупантом, і бажаємо їм живими та неушкодженими повернутися з перемогою до рідних домівок.

Дякуємо кожному воїну, хто зараз на фронті, за захист наших життів, за оборону України! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!