Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ 63-ї СЕСІЇ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні відбулася шістдесят третя сесія Обухівської міської ради, під час якої розглянули 98 питань, кожне з яких має на меті покращення добробуту громади.

На початку сесії було заслухано важливі звернення, зокрема від громадської діячки щодо роботи комунального підприємства «Захисник Вітчизни», а також від фракції «Європейська Солідарність», яка порушила питання зниклих безвісти військовослужбовців.

Одним із важливих рішень сесії стало обрання нової заступниці міського голови – Паєнко Олени Василівни, яка була депутатом і склала свій мандат.

Бажаємо Олені Василівні успішної роботи на новій посаді, натхнення та рішучості в прийнятті важливих для громади рішень!

Також депутатами були розглянуті питання та прийняті по них позитивні рішення про схвалення проєкту Договору про співробітництво Миргородської та Обухівської територіальних громад, про затвердження змін до структури і штатної чисельності працівників виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області восьмого скликання та його структурних підрозділів, затвердження положень Управління капітального будівництва та експлуатаційних послуг, відділу управління персоналом виконавчого комітету Обухівської міської ради, про затвердження мережі закладів освіти Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області на 2024/2025 навчальний рік та багато інших важливих питань, які стосувалися благоустрою, розвитку спорту, медицини, роботи Територіального центру надання соціальної допомоги тощо.

Ця сесія є важливою, адже спільний обов’язок усіх присутніх – робити життя мешканців громади комфортним та безпечним. Продовжуємо працювати для вирішення актуальних питань і вдосконалення міської інфраструктури.