Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВЕЛИКЕ ПОКЛИКАННЯ – БУТИ УЧИТЕЛЕМ

У кожного з нас є спогади про школу, про вчителя, який став натхненником та порадником.

Бути педагогом – велика місія та титанічна праця. А ще це неймовірна любов до дітей. І стійке розуміння свого покликання.

Ошатна зала Обухівського центру культури і дозвілля сьогодні зібрала цвіт освітян громади.

Вже третій навчальний рік учителі працюють у невластивій для них атмосфері воєнних реалій. Це неймовірно важко, подекуди нестерпно та навіть небезпечно. Але вони натхненно працюють, виховують молоде покоління із твердою вірою в те, що нова українська нація буде, як буде завжди наша Україна. Вільна, сучасна, незалежна, розвинута. Такою ми її уявляємо, такою її уявляють наші воїни, які стоять стіною за неї.

І ми пишаємося кожним педагогом, який зронив у серце свого учня паростки високих чеснот та духовних цінностей, зародив у душах любов до рідної землі та почуття патріотизму.

Низький уклін вам, дорогі учителі, за велику працю, натхнення, яке не згасає та добре серце, яке ви віддаєте своїм вихованцям.

Найщиріші вітання та слова подяки кожному з вас!

А чудова концертна програма, яку сьогодні на вашу честь створили талановиті співаки, музиканти й танцювальні колективи нашої громади, стане яскравим подарунком до вашого професійного свята – Дня вчителя.

Миру, добра та благополуччя!