Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

МАЛОВІЛЬШАНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ – МНОГІЇ ЛІТА!

Для людини 40 років – це ще молодий вік. Для навчального закладу – поважна й серйозна дата.

У цьому році Маловільшанській гімназії виповнилося саме стільки.

Вона має давню історію створення, яка бере свій початок ще з 1859 року. Церковно-приходська школа була першим осередком початкової освіти в селі. Потім навчання продовжилося до семи класів, а згодом стало і вісім.

За ініціативи молодого енергійного директора Каленіченка Віктора Дмитровича та за підтримки місцевого сільськогосподарського підприємства у вересні 1984 року постала нова сучасна школа.

За свої сорок років вона неодноразово проходила реорганізацію, а з 2021 року стала гімназією.

На сьогодні це чудовий заклад освіти, у якому затишно і діткам, й вчителям. Вони постійно беруть активну участь в житті громади.

Креативний колектив педагогів приділяє велику увагу національно-патріотичному вихованню учнів. Заклад по-особливому зберігає етнічні традиції українського народу та рідного краю.

А найголовніше дітей вчать бути гідними людьми й палко любити свою Батьківщину.

Очолює Маловільшанську гімназію вчитель вищої категорії, з педагогічним званням “Старший вчитель” Романюк Ольга Романівна.

Сьогодні привітати учнівський, батьківський та педагогічний колективи з поважним ювілеєм завітали заступник міського голови Антоніна Шевченко, начальник управління освіти Олена Коломієць, колеги-директори, старости та депутати міської ради.

Світлої дороги до мирного майбутнього зичимо кожному, хто навчається та працює у цьому закладі. Потужного розвитку та процвітання під мирним небом України!